Браво за Сара и Ана! #СедиДома и слушај убава музика!

Браво 👍 за Сара и Ана!#СедиДома и слушај убава музика!

Geplaatst door Arbër Ademi op Zondag 26 april 2020

Elvana Gjata “Më fal” – #cover nga grupi i djelmoshave të talentuar tetovar ENEA#QuarantineMusic

Geplaatst door Teuta Arifi op Zondag 3 mei 2020

Hana Abdullahi me një interpretim shumë të bukur në violinë!🎻🎼#QuarantineMusic

Geplaatst door Teuta Arifi op Vrijdag 10 april 2020

Aida Ceka, nxënëse e klasës së 5-të në shkollën e muzikës!🎹🎼#QëndroNëShtëpi

Geplaatst door Teuta Arifi op Zaterdag 18 april 2020

“Oda e gëzimit” përmes gishtërinjëve të talentuar të vogëlushes Tara Shahini!🎹🎼#QuarantineMusic

Geplaatst door Teuta Arifi op Vrijdag 17 april 2020

Erza Shefiti me një interpretim të bukur në flautë!🎼#QuarantineMusic

Geplaatst door Teuta Arifi op Woensdag 15 april 2020

“Ky marak” – interpretuar ne violinë nga Lulesa Pajaziti!🎻🎼#QuarantineMusic

Geplaatst door Teuta Arifi op Zondag 12 april 2020

Interpretim mjaft i bukur vokal dhe instrumental i këngës “Kur hëna del”, nga artisti i talentuar nga Shipkovica Betim Shabani!🎹🎼#QuarantineMusic

Geplaatst door Teuta Arifi op Woensdag 25 maart 2020

“Kur hëna del” – talentët e rinj🎼Përgaditur nga profesoresha Teuta Halimi Selmani#QuarantineMusic

Geplaatst door Teuta Arifi op Zaterdag 9 mei 2020

Geplaatst door Jetmir Mehmedi op Vrijdag 24 april 2020