ПРЕЗЕНТАЦИИ НА УЧЕНИЦИ

ПОДЕЛБА НА МАКЕДОНСКИТЕ КОМПОЗИТОРИ СПОРЕД ГЕНЕРАЦИИ МАКЕДОНСКИ КОМПОЗИТОРИ OРАТА ВО МАКЕДОНИЈА АЛЕКСАНДАР БОРОДИН НИКОЛАЈ РИМСКИ - КОРСАКОВ РУСКА ПЕТОРКА Македонските ора и нивните карактеристики Историја на Македонската музика Руска Петорка>>>

#СЕДИДОМА #QENDRONESHTEPI

https://www.facebook.com/1744160292494320/videos/948916882208630/ https://www.facebook.com/teutaarifiofficial/videos/809313832892557/?v=809313832892557 https://www.facebook.com/teutaarifiofficial/videos/539968486657877/?v=539968486657877 https://www.facebook.com/teutaarifiofficial/videos/236252060819154/ https://www.facebook.com/teutaarifiofficial/videos/554674361716899/ https://www.facebook.com/teutaarifiofficial/videos/234588704564965/ https://www.facebook.com/teutaarifiofficial/videos/229753148228985/ https://www.facebook.com/teutaarifiofficial/videos/551953015426440/ https://www.facebook.com/teutaarifiofficial/videos/681104469356358/?notif_id=1589056606227594&notif_t=page_highlights https://www.youtube.com/watch?v=hKbQioLKQDQ https://www.youtube.com/watch?v=1i-pBIQsi-Q https://www.youtube.com/watch?v=bExyM7nzvmE https://www.youtube.com/watch?v=k_y__im8kLg https://www.youtube.com/watch?v=0BeoD6U-hQM https://www.youtube.com/watch?v=HnLuNULQjSQ https://www.youtube.com/watch?v=er-yp2BGh34 https://www.youtube.com/watch?v=SiD2G7ni7Pk https://www.youtube.com/watch?v=fC5YSFgBJT4 https://www.youtube.com/watch?v=TX58whJQ8sw https://www.facebook.com/jetmir.mehmedi1/videos/3116099081776078/>>>

ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ ОД ПРВИОТ УПИСЕН РОК ВО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА УЧЕБНАТА 2020/21 ГОДИНА

ЈУНСКИ УПИСЕН РОК – ПРВО ПРИЈАВУВАЊЕ РАНГ ЛИСТА НА ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ ДМУ “ТОДОР СКАЛОВСКИ – ТЕТОЕЦ” – ТЕТОВО ВРШИ УПИС НА УЧЕНИЦИ ВО СРЕДНО ЗА УЧЕБНАТА 2020/21 ГОДИНА ЈУНСКИ УПИСЕН РОК ПРИЕМ НА ДОКУМЕНТИ Второ пријавување е на 24-25.06.2020 Трето пријавување е на 29.06.2020

>>>

Document PFD 2

See document here Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It

>>>

Document PFD 1

See document here Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It

>>>