Основното музичко училиште врши упис за учебната 2024/2025 година/Shkolla fillore e muzikës kryen regjistrimin nxënësve në vitin shkollorë 2024/2025

Основното музичко училиште врши упис за учебната 2024/2025 година/Shkolla fillore e muzikës kryen regjistrimin nxënësve në vitin shkollorë 2024/2025 Од/Nga 02.05.2024 – 15.06.2024 година/Viti Деветгодишно основно музичко образование: ПИЈАНО, ВИОЛИНА, ВИОЛОНЧЕЛО Shkolla fillore nëntëvjeçare e muzikës: Piano, Violinë , Violonçelë. Шестгодишно основно музичко образование: ФЛЕЈТА, ХАРМОНИКА, КЛАРИНЕТ,

>>>

ЈУБИЛЕЕН КОНЦЕРТ ПО ПОВОД 70 ГОДИНИ ОСНОВАЊЕ МУЗИЧКО УЧИЛИШТЕ ВО ТЕТОВО

70 ГОДИНИ МУЗИЧКО УЧИЛИШТЕ ВО ТЕТОВО/70 VJETORI I SHKOLLËS SË MUZIKËS NË TETOVË 70 ГОДИНИ МУЗИЧКО УЧИЛИШТЕ ВО ТЕТОВО      Јубилејот на училиштето – 70 години од неговото постоење – претставува убава можност да се осврнеме на минатото и со гордост да се потсетиме на најзначајните датуми од неговото

>>>